Kızılcık Şerbeti'nden Müjde Uzman açıklaması Kızılcık Şerbeti'nden Müjde Uzman açıklaması

Kanal D’nin sevilen sabah programı “Neler Oluyor Hayatta,” izleyicileriyle yeniden buluşuyor. Bu sezon, programın sunuculuğunu iki tanıdık isim üstlenecek: Hakan Ural ve Ferda Yıldırım.

Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın Duygusal Dönüşü

Hakan Ural, izleyicilerle yeniden bir araya gelmenin heyecanını paylaştı. “İşimi çok seviyorum, zaten başarılı olmanın ilk şartlarından biri de yaptığın işi sevmek,” diyen Ural, programın içeriğinin daha çok gündemi oluşturan konulardan oluşacağını belirtti. Ural, “Ülkemiz ve insanımız için de minimum hasarla geçen bir sezon diliyorum,” sözleriyle izleyicilere umut dolu mesajlar verdi.

Ferda Yıldırım ise Kanal D’ye dönüşün kendisi için anlamlı olduğunu ifade etti. Habercilik kariyerine Kanal D’de başladığını hatırlatan Yıldırım, “Kanal D demek, benim için yuvaya dönüş demek. Hem duygusal hem de son derece heyecanlı bir başlangıç yaşıyorum,” dedi. Ayrıca, “Neler Oluyor Hayatta” programının izleyicilerin beğenisini kazandığını ve bu programda yer almanın mesleki yolculuğunda yeni bir deneyim olacağını vurguladı.

Neler Oluyor Hayatta Ne Zaman Başlıyor?

“Neler Oluyor Hayatta,” bugünden itibaren hafta içi her gün saat 09.00’da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Gündemin nabzını tutan program, Ural ve Yıldırım’ın sunumuyla izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

Yeni sezonuyla ekranlara geri dönen “Neler Oluyor Hayatta,” sabah saatlerinin vazgeçilmezi olmaya aday. Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın sunuculuğundaki bu programı kaçırmamak için ekran başında olmayı unutmayın!

Editör: Elif Erbay