"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında, 11 Eylül Çarşamba günü, 26 yıllık eşi Leyla Eliş'in kaybolmasının ardından yardım talep eden Abdülhalim, sosyal medya üzerinden tanıştığı kadınlarla maddi destek aldığı ilişkiler kurduğunu ve eşinin de bu durumu bildiğini itiraf etti.

Programda yaptığı açıklamalar stüdyodakileri şaşkına çevirdi. Yaklaşık 7 ay önce Seher isimli bir kadınla tanıştığını belirten Abdülhalim, Seher’in de kendisine yardım ettiğini söyledi. İzin günlerinde kadınlarla buluşarak para aldığını ve bu yardımlarla faturalarının ödendiğini dile getiren Abdülhalim, eşinin bu durumdan haberdar olduğunu belirtti. Maddi desteğin kesilmesiyle evde huzursuzluk başladığını ve bunun sonucunda eşinin kendisini terk ettiğini ifade etti.

Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu

Sosyal medya aracılığıyla tanıştığı kadınlardan biriyle programa katılması izleyicilerin tepkisine yol açtı. Programa beraber katıldığı Seher’in ise dini nikahlı eşi olduğu öğrenildi. Abdülhalim, Leyla'nın sosyal medya ve kadınlarla yaşadığı ilişkiler nedeniyle evden ayrıldığını, şu an nerede olduğuna dair bir bilgiye sahip olmadığını söyledi.

Editör: Elif Erbay