Müge Anlı ile Tatlı Sert programında mühendis Gökhan Atakan olayı devam ediyor. 2005 yılında Sakarya'nın Geyce ilçesinde boğularak öldüğü sanılan mühendis Göktan Atakan'ın doktor eşi Yeliz Atakan ve doktor sevgilisi Erdal Bektaş tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor. 

18 yıl önce boğularak öldüğü sanılan mühendis Göktan Atakan'ın şüpheli ölümü Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işleniyor. Doktor sevgililerin yasak aşkı nedeniyle mühendis Gökhan'ın öldürüldüğü ihtimali araştırılıyor. 

Bugün (10 Eylül 2024) yayınlanan programda Gökhan'ın abisinin açıklamaları üzerine şok ifadeler ortaya çıktı. 

"Kimsenin kocası eşinin sevgilisi varken bir anda ölüp gitmez!"

Bugün Müge Anlı’da işlenen bir ölüm vakası, izleyenleri dehşete düşürdü. Gökhan Atakan’ın şüpheli ölümü ve ardından yaşanan olaylar, programa damga vurdu. İddiaların odağındaki isimler ise Gökhan Atakan’ın eşi Yeliz Atakan ve Yeliz’in sevgilisi Erdal Bektaş.

Yeliz Atakan, eşi Gökhan Atakan’ın ölümünden sonra evli olan Erdal Bektaş ile altı yıl süren bir ilişki yaşadı. Ancak Erdal, evliliğini sonlandırmayı reddediyor, bu durum da çiftin arasını gerginleştiriyordu. İddialara göre Erdal, Yeliz ile ilişkisinin Gökhan hayattayken başladığını ileri sürdü, ancak Yeliz bu iddiayı reddetti.

Şok iddia: "Kocasını öldüren kadın!"

Yeliz, Erdal’la arası bozulduktan sonra Erdal’ı şikayet edince, Erdal'dan suçlama geldi: "Kocasını öldüren kadın!" Ancak asıl şok edici gelişme, Yeliz’in ikinci eşi Mehmet’e anlattıklarıyla ortaya çıktı.

Leyla dizisinin oyuncuları kimler? Now TV'nin yeni dizisi Leyla nerede çekiliyor, konusu ne? Leyla dizisinin oyuncuları kimler? Now TV'nin yeni dizisi Leyla nerede çekiliyor, konusu ne?

Ses kayıtlarında cinayet itirafı

Yeliz Atakan, ikinci eşi Mehmet'e, ilk kocası Gökhan’ın ölümünden Erdal’ı sorumlu tuttuğunu söyledi. Yeliz, Erdal’ın Gökhan ile boğuşarak onu öldürdüğünü ve cesedi birlikte arabaya koyup göle attıklarını anlattı. Cinayetin izlerini silmek için de cesedi taşıdıkları arabayı sattıklarını ekledi. Mehmet, bu konuşmayı gizlice kayda alarak elinde büyük bir koz tuttu.

Yeliz’in Mehmet ile evliliği, şüphe ve gerilim doluydu. Mehmet, çevresinden "katil bir kadınla evlendiği" gerekçesiyle baskı görürken, Yeliz de Mehmet’in mal varlığından faydalanmak istiyordu. Yeliz Mehmet'e de Erdal'ı öldürtmek istedi ve Mehmet'in adına kırmızı reçeteli ilaçlar yazdırmaya başladı. İlişkileri bozulmaya başlayınca, Mehmet Yeliz'in ses kaydını ortaya çıkarınca Yeliz ve Mehmet ayrılıyor.

Gelecek bölümlerde de devam edecek bu konu da Gökhan Atakan'ın ölümünün ortaya çıkması bekleniyor.

Editör: Elif Erbay