Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosunda yaşanan beklenmedik ayrılıklar izleyicilerde merak uyandırmaya devam ediyor. Dizide 'Alev' karakterini canlandıran Müjde Uzman'ın projeden ayrılma kararı, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Uzman, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "tükenmişlik sendromu" yaşadığını ve sağlığının kötüleştiğini açıklamıştı. Bu açıklama sonrasında diziden ayrılan oyuncu, takipçileri arasında da çeşitli spekülasyonlara neden olmuştu. Ancak dizinin yapımcısı Faruk Turgut, konuyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulunarak sürecin arka planını anlattı.

Faruk Turgut, gazeteci Özlem Gürses'in YouTube programı Bana Baştan Anlat'a katılarak Müjde Uzman'ın ayrılığıyla ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı. Turgut, "Müjde Uzman'la sette ciddi bir problem yaşadık. Kendisi bir video çekti ve tükenmişlik sendromu yaşadığını, artık sete gelmek istemediğini söyledi. Ancak olayların aslında öyle olmadığını sonradan anladık" dedi.

Yapımcı, Uzman'ın tükenmişlik sendromu açıklamasının ardından başka bir projeyle anlaştığını öğrendiklerini belirtti. Turgut, "Sanıyorum, eylül veya ekim aylarında başka bir dizide izleyici karşısına çıkacak. Bu süreç bizi oldukça şaşırttı" diye ekledi.

Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu

Müjde Uzman'ın canlandırdığı 'Alev' karakterinin akıbeti ise merak konusuydu. Turgut, bu soruya da açıklık getirerek, "Biz dizide o karakteri öldüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Uzman'ın ayrılığı, özellikle sosyal medyada ve dizi hayranları arasında tartışılmaya devam ederken, oyuncunun yaptığı kişisel açıklamalar da dikkat çekmişti. Uzman, Instagram paylaşımında ruhsal ve fiziksel olarak zor bir dönemden geçtiğini ifade ederek, "Hayatımda ilk defa tükendim. İşin kötüsü kimse inanmıyor. Sağlık sorunlarıma bile inanmıyorlar" demişti. Uzman ayrıca, iş hayatındaki zorluklar ve sosyal baskılarla ilgili içsel bir isyan dile getirmişti.

Editör: Elif Erbay