Ben size Bursa'dan Filenin Sultanları'yla ilgili yapılan eleştirilere dikkat çekmek için yazıyorum bu satırları. Bizi bu kadar gururlandıran kızlarımızın şortuna, saçına makyajına karışılması çok zoruma gidiyor.  Aramızda böylesine "yobaz" insanların olmasına anlam veremiyorum. Hangi çağda yaşıyoruz? Hala neden insanların giyimiyle kuşamıyla ilgileniyor? Üstelik kimse kızlarımızı şortlarına, bacaklarına bakmak için izlemezken.

Bütün bu eleştirilerin altında yatan nedenin kadınların başarısının hazımsızlığı olduğunu düşünüyorum. Kadınların hep ikinci sınıf vatandaş olarak kalmasını isteyen insanlar, başka eleştirilecek bir şey bulamadıkları için kılık kıyafetinden dolayı topa tutuyor ve böyle de taraftar bulacağını zannediyor.

Bu düşüncedeki insanlara kötü bir haberim var; sizin bağnaz düşünceleriniz kimseyi etkilemiyor. Siz ancak kendi kendinize konuşup duruyorsunuz aradığınız toplumsal tepkiyi bulamayacaksınız ve kadınlarımız sizlerin gözünün içine baka baka güle oynaya hem de pırıl pırıl bir şekilde başarılar kazanmaya adını dünya arenasında her ortamda altın harflerle yazdırmaya devam edecekler. Buna alışın...