Sosyal medya fenomeni Dilan Polat olmasa son dönem içimizde biriktirdiğimiz kini kime kusacaktık bilmiyorum. Muhtemelen başka biri çıkardı lakin kimse onun kadar insanları tatmin etmezdi. Ne kadar zengin olurssa linçlenen o kadar büyük rahatlama yaratıyor... Biri gözlerimizin önünde ne kadar yüksekten düşüyorsa o kadar seviniyoruz. Gerçi Dilan Polat düşüşü de fırsata çevirdi bile ne de olsa her şey olunuyor ama rezil olunmuyor.

Dilan Polat'a ne hak veriyorum ne de vermiyorum. Bir kere; insanların gözünün içine soktuğu paraları nasıl nereden kazandığı yetkili makamları ilgilendiririr. Muhtemelen bir takım işlemler yapılıyordur. Kendi beyanlarına göre çalışarak kazanmışlar lakin ortaya çıkan veriler aksini söylüyor gibi ama dediğim gibi bu yetkili makamların çözeceği bir şey.

Zaten günlerdir ortaya saçılan iddiaları tekrar tekrar okumuş ve dinlemişsinizdir ben bugün burada bambaşka bir şeyi dile getireceğim o da aslında Polat çiftinin aslında parasının olmadığı...  Dediğim gibi bu bir iddia. Gerçekten parası olan insanlar bunu insanların gözüne neden sokmak istesin? 

Sosyal medyayı biliyorsunuz ne kadar zenginlik varsa o kadar ilgi görüyorsunuz. Çünkü insanlar kendisinde olmayanı görmek ister.  

Netflix'te yayınlanan şöhret, para ve güç temalı Celebrity dizisinde de bir gecede sosyal medya yıldızına dönüşen Seo A‑ri'nin, fenomenlerin gösterişli dünyasında en büyük acılarla yüzleşmesi anlatılır. Kriminal bir hale bile gelir dizide fenomen yaşamı. Sandığımızdan çok büyük çekişmeler kavgalar var yani. Sosyal medyadaki şöhret çarkını en iyi anlatan yapım bana göre. Orada aslında sergilenen hayatın ne kadar sahte olduğuna tanık olursunuz ve bunun bir iş olarak yapıldığına. Dilan Polat'ın hikayesini daha iyi anlamak için ona bir bakmakta fayda var. Sosyal medyada her gördüğümüz şeyin gerçek olmadığını anlamayacak kadar saf değiliz sonuçta değil mi?

Dilan Polat bir tercih yapmış fenomen olmayı seçmiş ve işini de kuralına göre yapıyor. Ortada yasadışı bir şey yoksa onların neyi ne kadar insanların gözünün içine soktuğu kimseyi ilgilendirmez çünkü zaten bu şov dünyası kuralları belli nedenleri belli. Ama eğer söyledikleri gibi de değilse devlet kurumları gerekeni yapacaktır.