Müge Anlı ile Tatlı Sert'te mühendis Gökhan Atakan olayı nedir? 10 Eylül 2024 Müge Anlı yeni gelişmeler Müge Anlı ile Tatlı Sert'te mühendis Gökhan Atakan olayı nedir? 10 Eylül 2024 Müge Anlı yeni gelişmeler

Maslak’ta 16 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirdiği konserle 40 yıllık sahne kariyerine son noktayı koyan Sezen Aksu, o gün duygusal anlar yaşatmıştı. "Bunlar benim son İstanbul konserlerim" diyerek hayranlarına veda eden Aksu, sahneye çıkmayı bırakma kararını şu sözlerle ifade etmişti: “Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Üretmeye devam edeceğim fakat daha önceden söz verdiğim birkaç konseri de yaptıktan sonra sahneye veda ediyorum. İstanbul'da son konserim. Bugün 40 yılın anısına burada benimle olduğunuz için şükranla doluyum.”

O günden beri sahnelere çıkmayan Sezen Aksu’yu geri döndürmek için yapılan tüm girişimler sonuçsuz kaldı. Hayranlarının sahnelere dönmesi yönündeki ısrarlarına rağmen, sanatçı kararından vazgeçmedi. Posta gazetesinden Kaan Ölker’in haberine göre, bir marka yıldönümü kutlaması kapsamında Sezen Aksu’ya sadece bir şarkı söylemesi için rekor bir ücret teklif edildi. Ancak Aksu, bu teklifi net bir dille geri çevirerek, “Bir şarkı da olsa çıkmam” dedi.

Sezen Aksu’nun bu kararı, sanatçının sahne hayatına dönme ihtimaline yönelik beklentileri bir kez daha boşa çıkardı. Müziğe ve üretime devam ettiğini her fırsatta belirten Aksu, sahnelere veda ettiğini bir kez daha hatırlatmış oldu.

Editör: Elif Erbay