Olay, İstanbul'un Avcılar ilçesine bağlı Firuzköy Mahallesi'nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Çöp atmaya çıkan bir vatandaş bebek sesi duydu. Konteyneri açtığında içinde yeni doğmuş bir bebek olduğunu fark etti. Hemen ihbarda bulunulması üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerin ardından bebek, ambulansla Çam Sakura Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri çöp konteynerinde detaylı bir çalışma yürüttü. Polis ekiplerinin olaya ilişkin soruşturması ise devam ediyor.

Konu ile ilgili konuşan çevre sakini Ceren Altuner,

“Bahçeye çıktığımızda bir ses duyduk. Bizim komşumuz bebeği görmüş. Biz de ondan sonra gördük. Bir poşetin içerisine sarılı bir şekilde bırakılmış bebek. Maksimum 3-4 günlük bir bebekti. Çöp atarken bebek ağlamış ya da bir ses çıkarmış sanırım. Hemen ambulansı aradı. Ambulansın içerisinde müdahale ettiler. Şu anda hastanede tedavi görüyor” dedi.

Didimli turizmci Yusuf Çolak’tan Narin Güran için anlamlı mesaj Didimli turizmci Yusuf Çolak’tan Narin Güran için anlamlı mesaj
Kaynak: iha