Didim’in Çamlık Mahallesi’nde otel işleten Çolak, çevredeki esnafların da desteğiyle bu anlamlı projeyi hayata geçirdi. Trafonun yanına, "Madem incitecektiniz, neden adını Narin koydunuz?" ifadesiyle toplumsal bir mesaj vermek istediklerini belirten Çolak, resmin çevre sakinleri tarafından da ilgi gördüğünü söyledi.

Narin Güran’ın vahşice katledilmesinden derinden etkilendiğini ifade eden Çolak, "Bu acıyı kelimelerle tarif etmek mümkün değil. Bir baba olarak, özellikle de iki kız çocuk babası olarak bu olay beni derinden sarstı. Amatör bir ressamım, ancak hissettiğim duyguları bu şekilde ifade etmek istedim. Çocuklarımızın geleceği için bu tür karanlık olaylara karşı farkındalık yaratmak istiyoruz" dedi.

Bir kepçe dondurma hayatını değiştirdi: Erzincan’da aronya bahçesi kurdu Bir kepçe dondurma hayatını değiştirdi: Erzincan’da aronya bahçesi kurdu

Çolak, yaşanan acı olayların toplumun her kesimini derinden yaraladığını ve bu tür mesajlarla çocukların korunmasına dikkat çekmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Editör: Elif Erbay