Resmi Gazete'de sürpriz karar... Lübnan büyükelçisi değişti! Resmi Gazete'de sürpriz karar... Lübnan büyükelçisi değişti!

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplanıyor.

Toplantıda, 31 Mart Yerel Seçim sonuçları bir kez daha gözden geçirilecek. Parti teşkilatındaki son durum istişare edilecek ve yaz döneminde sahada yürütülecek çalışmalar görüşülecek.

SOKAK KÖPEKLERİ İÇİN KRİTİK GÜN

Türkiye'nin uzun süredir gündeminden düşmeyen başıboş sokak köpek sorunu da kritik toplantıda ele alınacak. Toplantıda, başıboş sokak köpeklerine ilişkin düzenlemeye son hali verilecek ve yeni düzenleme Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayının ardından Meclis'e sevk edilecek.

AK Parti MYK'nın gündemindeki bir diğer başlık ekonomi. Enflasyondaki düşüş eğilimi ile başlayan yeni dönemin yol haritası görüşülecek. Enflasyonla mücadelede atılacak yeni adımlar değerlendirilecek.

1-2 TEMMUZ KIZILCAHAMAM KAMPI

Toplantıda, AK Parti'nin bu yılki 2'nci kamp programının hazırlıkları da ele alınacak. AK Parti'nin 2'nci istişare ve değerlendirme kampı, 1-2 Temmuz'da Kızılcahamam'da belediye başkanlarıyla yapılacak. AK Parti'nin ilk kamp programı, 31 Mayıs - 2 Haziran arasında milletvekillerinin katılımıyla yine Kızılcahamam'da yapılmıştı.

Abdi İpekçi suikastının kilit ismi Yalçın Özbey hayatını kaybetti Abdi İpekçi suikastının kilit ismi Yalçın Özbey hayatını kaybetti