Türkiye İtalya voleybol maçı canlı yayınla ekranlara geliyor. Olimpiyat Oyunları'da mücadele eden Filenin Sultanları yarı final maçı için geri sayım başladı. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden Filenin Sultanları, çeyrek finalde Çin ile karşılaştı. Müsabakayı altın set sonucunda 3-2 kazanan milliler, adını yarı finale yazdırdı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yarı finaldeki rakibi İtalya oldu. Gözler şimdi Filenin Sultanları yarı final maçı canlı yayın kanal ve saat bilgisinde. Peki, Türkiye-İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Basketbol Federasyonu yeni adresine taşındı Türkiye Basketbol Federasyonu yeni adresine taşındı

Türkiye-İtalya Yarı Final Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye ile İtalya arasındaki maç, 8 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.00'de oynanacak. Ay-yıldızlılar, C Grubu'nda karşılaştığı İtalya'ya 3-0 mağlup olmuştu. Şimdi ise gözler yarı finalde yeniden İtalya karşılaşmasına çevrildi. Maçın yayıncı kuruluşu henüz açıklanmadı ancak TRT 1 ya da TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor.

TÜRKİYE - İTALYA VOLEYBOL YARI FİNAL MAÇI LİNKİ 

Filenin Sultanları Yarı Final Maçı Saat Kaçta?

Filenin Sultanları yarı final maçı 8 Ağustos’ta saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşmanın yayıncı kuruluşu henüz açıklanmadı ancak TRT 1 ya da TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor.

İki Takımın Grup Etabındaki Performansı Nasıldı?

C Grubu’nda Hollanda’yı 3-2, Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 yenen Filenin Sultanları, İtalya’ya 3-0 mağlup olarak ikinci olmuştu. A Grubu’nda yer alan Çin ise ABD’yi 3-2, Sırbistan’ı 3-1, Fransa’yı 3-0 yenerek lider çıkmıştı.

Editör: Haber Merkezi