Sevilen şarkıcı Teoman geçtiğimiz günlerde yeni kitabını çıkardı. Yazarlık sürecinde de değinen Teoman neden eskisi gibi değilsin sorusuna şöyle yanıt verdi:

Dünya değişirken siz de değişiyorsunuz

"İnsan ilişkilerine bakışım değişti tabii ki bu süreçte sadece kendiniz değişmiyorsunuz. İnteraktif bir şey bu, dünya değişirken siz de değişiyorsunuz.  Ben değişmedim veya aynı kaldım demek biraz saçma oluyor, üstelik bu değişime biz karar vermiyoruz. " dedi.

Teoman Habertürk Kanalına Konuk Oldu

Yazarlık hayalinizde var mıydı sorusuna ünlü şarkıcı Teoman,

"Ben aslında ilkokulda yazar olmayı hayal  ederdim.  Edebiyatla çok ilgilenirdim, sürekli okurdum. Hala her gün kitapçıdayımdır, kitap alıyorum, bugün yeni kitabım geldi akşam onu okuyacağım. Kitaplarla ilişkim çocukluğumdan beri var yani, ama müzik bir anda daha cazip gelmeye başladı. Yazar olma hayalimin önüne sinema ve müzik geçti, Rock Yıldızı olmak daha çekici geldi. Kısmet bu zamanaymış asla demiyorum keşke 20'li yaşlarda başlasaydım."

Söze ağırlık veren bir sanatçıyım

"Öncelikle benim  müzikle ilişkim çok sözel hatta müzikten daha önde. Şarkılarımda bir şeyler anlatmayı severim.  Benim dinlediğim insanlar öyle sadece çıkıp havadan sudan aşktan bahseden insanlar olmadı. Gençliğimde hep Fikret Kızılok,  Mazhar Alanson veya Bülent Ortaçgil gibi adamları dinledim. Ben de onlar gibi birisi olmayı söze ağırlık vermeyi kendime kural edindim. İnsanları sözlerimle etkilemeyi, anlatımlarda bulunmayı ilk albümümden itibaren önem verdim "

Kerimcan Durmaz'dan samimi itiraf: Cinsiyet değiştirme ameliyatını düşündü mü? Kerimcan Durmaz'dan samimi itiraf: Cinsiyet değiştirme ameliyatını düşündü mü?

Teoman Habertürk Kanalına Katıldı

Kendimi bu ülkeye ait hissediyorum

"Ben bu ülkede siyasi tarafta elinde bayrak tutup yürüyen birisi hiçbir zaman olmadım. Ama vicdan tarafından ülkemin yanındayım. Ülke siyasetten o kadar kutuplaşıyor ki. Her zaman savunduğum bir söz vardır, birbirimizi dövmeyelim birbirimizi sevelim. "

Editör: Haber Merkezi