Duygu Nebioğlu, annesinin babasından kalan miras yüzünden dayısıyla sorun yaşadığını ve mirası reddetmesi için baskı gördüğünü belirtti. Mirasın bir han ve kuyumculuk şirketinden oluştuğunu söyleyen Nebioğlu, "Annemin babasından kalan bu mirası bize ulaşmaması için dayım reddi miras istiyor. Bu mirasın içinde bir han ve kuyumcu şirketi bulunuyor. Dedemin babası, Amerikan şirketleriyle altın çıkaran bir iş adamıymış, bu nedenle Orancı soyadını almış. Anneme düşen bu miras, çocuklarına geçmesin diye baskı yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'da Cengiz Karademir olayı: Cinayete kurban mı gitti? Müge Anlı'da Cengiz Karademir olayı: Cinayete kurban mı gitti?

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre, Metin Akpınar’ın 36 yıl önce Suphiye Orancı ile yaşadığı evlilik dışı ilişkiden doğan ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, dayısının kendisine mirası reddetmesi için baskı yaptığını açıkladı. Nebioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Annem Tekel fabrikasında müdür olan öz dedemden kalan mirasın bize ulaşmasını istiyor, fakat dayım bu mirası reddetmemi istiyor. Annemin babasından kalan han ve kuyumcu şirketi büyük bir değer taşıyor. Annem zaten zengin bir aileden geliyordu ve ünlü arkadaşları vardı. Bu insanlar, paranın bize geçmesini istemiyor. Annem ise mirasın bize, yani çocuklarına kalmasını istiyor" dedi.

Mirasın değeri milyonlarca dolar

Suphiye Orancı’nın dedesi tarafından bırakılan mirasın sadece iki parçası olan han ve kuyumcu şirketinin maddi değerinin milyonlarca dolar olduğu öğrenildi.

Editör: Elif Erbay