Programda Işıtmak, Durmaz'a birçok kişinin merak ettiği cesur bir soru yöneltti: "Hiç cinsiyet değiştirme ameliyatı olmayı düşündün mü?"

Leyla dizisinin oyuncuları kimler? Now TV'nin yeni dizisi Leyla nerede çekiliyor, konusu ne? Leyla dizisinin oyuncuları kimler? Now TV'nin yeni dizisi Leyla nerede çekiliyor, konusu ne?

Durmaz, bu soruya tereddüt etmeden "Evet" cevabını verdi ve gençlik yıllarına dair önemli bir itirafta bulundu. "15-16 yaşlarındayken ne yapacağıma karar verme aşamasındaydım. Ergenlik döneminde kafamda bu düşünce çokça yer aldı" diyerek, cinsiyet kimliği konusunda geçmişte yaşadığı içsel çatışmaları anlattı. "Acaba cinsiyet değiştirirsem daha mutlu olur muyum?" diye düşündüğünü ifade eden fenomen, sonunda kendisi için en doğru kararı verdiğini belirtti.

Durmaz, "Sonunda cinsiyet değiştirmememin bana hayatı daha mutlu yaşamamı sağlayacağına karar verdim" diyerek, içsel yolculuğunu ve aldığı kararı takipçileriyle paylaştı.

Hem sosyal medya paylaşımlarıyla hem de müzik dünyasındaki adımlarıyla adından söz ettiren Kerimcan Durmaz, son dönemlerde spor yaparak daha fit bir görünüme kavuşması ve imajındaki değişikliklerle dikkat çekmişti. Programda yaptığı bu samimi açıklama, Durmaz’ın geçmişine dair merak edilen soruya da yanıt getirdi.

Editör: Elif Erbay