3 Temmuz Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Sevginin Gücü (Bajrangi Bhaijaan) filmi, milyonları ekran karşısına kilitledi. Kabir Khan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrolünü Salman Khan üstlenmişti. Filmin kadrosunda ayrıca Harshaali Malhotra, Nawazuddin Siddiqui, Kareena Kapoor, Sharat Saxena gibi isimler yer almaktadır. Sevginin ilginç konusuyla sinemaseverlerin büyük ilgisini çekti.

Özel çocukların konseri ilgiyle izlendi Özel çocukların konseri ilgiyle izlendi

Sevginin Gücü filminin konusu nedir?

Sevginin Gücü, konuşamayan Pakistanlı küçük kız Shahida ile yolları kesişen bir adamın hikâyesini anlatıyor. Beş yaşındaki Shadida'nın annesi kızının konuşması için elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Shahida'yı tedavi ettirebilmek için onu Pakistan'dan Hindistan'a götürmeye karar verir.

Sevginin Gücü nerenin filmi?

Sevginin Gücü oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. 2015 yılına vizyona giren Hindistan yapımı olan Sevginin Gücü filmi, geçtiğimiz 9 yıl içinde tüm dünyada yüz milyonlarca sinemaseveri ekran karşısına kilitledi.

Dünyanın en duygusal filmi hangisi?

“Dünyanın en duygusal filmi hangisi” sorusunu arama motorlarında aratan kişilerin karşısına çıkan filmler arasında Sevginin Gücü mutlaka bulunuyor. Film, Lena’nın karşılaştığı zorlukları ve bunlarla nasıl başa çıktığını anlatmaktadır. Türkçe karşılığı Sevginin Gücü olan filmin başrollerinde Salman Khan, Kareena Kapoor ve Harshaali Malhotra bulunmaktadır. 5 yaşında doğuştan konuşamayan Pakistanlı Müslüman bir kız olan Shahida'nın kaybolma hikayesi anlatılmaktadır.

Sevginin Gücü filmi kaç yaş üstü?

Tipik bir Bollywood filmi olarak rengarenk görüntüler, duygusal sahneler ve hareketli danslarla dolu bir film “Sevginin Gücü”. Hindistan'da çok iyi hasılat yapmış olan filmin başrolünde sevilen Hintli aktörlerden biri olan Salman Khan var. Film ülkemizdeki vizyonu sırasında 7+ 13A yaş sınıflandırması almıştı.

Editör: Ercan Çankaya