Diyarbakır'da Narin Güran'ı bulma çalışmaları 19 gün boyunca aralıksız devam etmişti. Sabah saatlerinde 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni köyden yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Eğer Tutmaz deresi kenarında çuval içinde bulunmuştu.

Yapılan ilk incelemelerin ardından cenaze Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı.

23 gözaltı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından cenazesinin bulunmasının ardından sorgulanmak üzere 23 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların arasında annesi de var.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak 21 kişinin gözaltına alındığını duyurdu ve son durumu kamuoyu ile paylaştı.

Daha sonra yürütülen soruşturmada gözaltı sayısının 23'e yükseldiği duyuruldu.

Kırmızı bültenle aranıyordu! Muğla'da yakayı ele verdi... Kırmızı bültenle aranıyordu! Muğla'da yakayı ele verdi...

Tunç, yaptığı paylaşımda "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir. Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Editör: Uğur Kaçar