Medya

Müge Anlı'da bir aşk dolandırıcılığı daha!

2022 yılında tanışıp sevgili olan Birsen Eroğlu ve Oğuzhan'ın aşkı dolandırıcılıkla son buldu! Müge Anlı'ya gelen anne Suna hanım kızının evlilik vaadiyle kandırılarak borç batağına battığını söyledi.

Abone Ol

Evlerine su getiren kişiye aşık olan ve onunla sevgili olan Birsen hanım evlilik vaadiyle kandırılarak 500 bin TL borca girdiğini iddia etti.

31 yaşında 3 üniversite mezunu olan Birsen hanım evlerine su getiren kişinin tuzağına düşerek aşık oldu. Bir zaman sonra Birsen hanımın telefonundan banka hesabı açıp kredi kartı başvurusunda bulunan Oğuzhan önce kredi kartlarını kullandı sonrasında bankalardan kredi çektirip Birsen hanıma nbeyaz eşya aldırmış.Alınan 3 televizyon,2 buzdolabı,1oyun konsolu ve cep telefonlarının nerede olduğu bilinmiyor. 

İddiaların odağındaki isim Oğuzhan telefonla yayına bağlanarak Birsen hanımı suçlamaya çalışsada Müge Anlı olaya müdahale ederek Oğuzhan'a;

'Eğer sen delikanlı isen bu kızın parasını ödersin.Bu hesaplardan farklı isimlere para gönderilmiş hepsi senin arkadaşın ben bunun peşine düşersem hepsinin başı yanar git hangi arkadaşlarınsa konuş topla o paraları getir öde yoksa ben çok güzel uğraşırım sizinle' şeklinde konuştu.