MasterChef'te takım oyununu hangi takım kazandı? 18 Eylül 2024 MasterChef takım oyunu kazananı kim oldu? MasterChef'te takım oyununu hangi takım kazandı? 18 Eylül 2024 MasterChef takım oyunu kazananı kim oldu?

Aydın Musaoğlu, canlı yayında annesini öldürdüğünü ağzından kaçırarak büyük bir itirafa imza attı. Anlı’nın "Bu anlattıkların anneni öldürmeden önce miydi?" sorusuna, “Evet, annemi öldürmeden önce” diye yanıt veren Aydın Musaoğlu, sonrasında “dilim sürçtü” diyerek bu itirafını geri çekmeye çalıştı.

Kız kardeşlerinin şok iddiası: “Annemi abim öldürmüş olabilir”

Kayıp Hatice Musaoğlu’nun kızları, annelerinin abileri Aydın tarafından öldürülmüş olabileceği iddiası ile Müge Anlı’ya başvurdu. İki kız kardeş, 18 yıldır kayıp olan annelerinin akıbetinin araştırılmasını talep ederken, abilerinin şüpheli davranışlarını da dile getirdiler.

Canlı yayında şaşırtan itiraf

Aydın Musaoğlu’nun canlı yayında yaptığı itiraf, izleyicileri ve stüdyodakileri şaşkına çevirdi. “Annemi öldürmeden önce” şeklindeki ifadesi sonrası, Aydın Musaoğlu’nun kayıpla ilgili daha fazla üstüne gidilmesi kendisini rahatsız etti. Bugünkü yayında ise Anlı'ya çıkışarak, kardeşlerinin kendisini suçladığını öne sürdü.

Müge Anlı’dan sert çıkış: “Cemile felç geçirmiş, nasıl anneni öldürsün?”

Aydın Musaoğlu, kaybolma olayında kardeşi Cemile’yi suçlamaya kalkıştı. Ancak Müge Anlı, Cemile’nin felç geçirdiğini ve menenjit nedeniyle ağır bir sağlık problemi yaşadığını belirterek, "Cemile kendi hakkını savunacak durumda bile değil. Anneni nasıl öldürsün?" dedi. Bu sert çıkış, Aydın Musaoğlu’nun savunmasını daha da zorlaştırdı.

Olayın gelişmeleri, Müge Anlı’nın programında takip edilmeye devam ediyor. Hatice Musaoğlu’nun kaybı ile ilgili soruşturma süreci ise hala belirsizliğini koruyor.

Editör: Elif Erbay