MasterChef Türkiye’nin 18 Eylül 2024 tarihli bölümünde izleyiciler yine büyük bir heyecana tanık oldu. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, takım oyununda mutfaktaki hünerlerini sergileyerek en iyi tabakları hazırlamak için büyük bir mücadele verdi. Bu hafta yarışmacılardan farklı makarna çeşitleri yapmaları istendi ve sonuçlar oldukça merak ediliyordu. Peki, MasterChef 18 Eylül takım oyununu kazanan takım hangisi oldu?

Müge Anlı'da şok olay! Kadınlarla para karşılığı birlikte olan adam gündeme bomba gibi düştü Müge Anlı'da şok olay! Kadınlarla para karşılığı birlikte olan adam gündeme bomba gibi düştü

18 Eylül MasterChef Takım Oyununu Kim Kazandı?

Bu haftanın takım oyunu, makarna üzerine kuruluydu. Yarışmacılar hem lezzet hem de sunumda jüriyi etkilemeye çalıştılar. Zorlu geçen mücadelede kazanan takım Mavi Takım oldu. Alper'in kaptanlık yaptığı mavi takım, hazırladıkları makarnalarla jüriyi etkilemeyi başardı ve takım oyununu kazandı. Böylece mavi takım, bir hafta daha rahat bir nefes aldı.

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Takım oyununu kaybeden kırmızı takım için işler daha da zorlaştı. Kaptanlığını Erim'in yaptığı kırmızı takım, dokunulmazlık oyununda bireysel yeteneklerini sergiledi. Bu oyunda lezzeti ve sunumu ile öne çıkan yarışmacı Zübeyde, bireysel dokunulmazlığı kazanarak eleme potasından kurtulmayı başardı.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Her hafta olduğu gibi, bu hafta da takım oyununu kaybeden takımın yarışmacıları arasından eleme adayları belirlendi. 18 Eylül'de yapılan takım oyunu ve bireysel dokunulmazlık oyununun ardından, eleme potasına giren isimler Yudum ve Beyza oldu. Bir önceki gün ise Kerem ve Şirin eleme adayları olarak belirlenmişti. Bu dört yarışmacı arasından hangisinin eleneceği ise büyük bir merak konusu.

MasterChef Türkiye 2024 Mavi ve Kırmızı Takım Kadroları

Bu haftaki takım kadroları ise şu şekilde oluştu:

Mavi Takım:

Alper (Takım Kaptanı)
Onur
Emre
Eda
Şirin
Kerem
Ezgi
Nigar
Nevzat
Kırmızı Takım:

Erim (Takım Kaptanı)
Semih
Kaan
Zübeyde
Beyza
Yudum
Hakan
Ayşe
Akın

Her hafta olduğu gibi, 18 Eylül 2024 tarihli bölüm de nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Bakalım, önümüzdeki günlerde eleme potasından kim çıkacak ve MasterChef yolculuğuna kim veda edecek?

Editör: Elif Erbay