Dün akşam ekrana gelen bölümde Beril, Ayşe, Akın, Nevzat, Kaan, Erim ve Hakan eleme potasına girdi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, ilk turda yarışmacılar üzümle yaratıcı tabaklar hazırladı. Ancak bu aşamada Ayşe, Akın ve Kaan potadan kurtularak rahat bir nefes aldı.

Deha dizisi ne zaman başlıyor? Deha hangi kanalda, hangi gün yayınlanacak? Deha dizisi ne zaman başlıyor? Deha hangi kanalda, hangi gün yayınlanacak?

Eleme heyecanı son dörde kalan Hakan, Nevzat, Beril ve Erim ile devam etti. Danilo Şef’in imza yemeği olan Ricciola’yı en iyi şekilde hazırlamak için mücadele eden yarışmacılardan Hakan ve Nevzat başarılı tabaklarla güvenli bölgeye geçti. Son ikiye kalan Beril ve Erim arasında ise duygusal anlar yaşandı.

MasterChef Türkiye'de bu hafta veda eden isim Beril oldu. Veda konuşmasında gözyaşlarını tutamayan Beril, “Mental olarak çok düşmüştüm, bu benim için hayırlı oldu. Eğer kırdıysam, üzdüysem özür dilerim. Her şey için çok teşekkür ederim” diyerek yarışmaya veda etti.

Bu sonuçla birlikte MasterChef Türkiye'de bir eleme heyecanı daha son bulurken, yarışmacılar arasındaki rekabet giderek artıyor.

MasterChef'te Kim Elendi? sorusunun cevabını merak edenler için, 15 Eylül Pazar gecesi yarışmaya veda eden isim Beril oldu. Haftanın ilerleyen günlerinde ise MasterChef’in yeni bölümünde kimlerin başarılı olacağı büyük merak konusu.

Editör: Elif Erbay