Son dönemlerin en çok konuşulan olaylarından olan Metin Akpınar’ın yıllar sonra Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıkmış ve magazin camiasında geniş yankı uyandırmıştı. Duygu Nebioğlu ve Sevgi Katkıcı, babalık davasını için mahkemeye başvurdu ve Metin Akpınar’a karşı Antalya Aile Mahkemesi’nde açtığı dava sonuçlandı.

Babamın vefatından sonra hakkımızı alacağız

Mahkemenin sona ermesinin ardından Duygu Nebioğlu duygularını şu sözlerle ifade etti:

Öfkeli kadın, kafedeki adama kurşun yağdırdı Öfkeli kadın, kafedeki adama kurşun yağdırdı

“Üzerimizden çok büyük bir yük kalktı. Sevgi benim arkamdan geldi. Biz ayrı ayrı yürütmek durumunda kaldık davalarımızı. Babamızdan bir babalık göremediğimiz için duruma artık maddi olarak yaklaştık. Bunu yapmasaydık ilahi adalet ‘neden hakkınızı aramadınız’ diye soracaktı. Babam aslında bize hayat boyu onu zorlamayacak yardımlarda bulunabilirdi. Babam bana yardımı şubat ayında kesmişti. Kardeşime yardıma devam ediyor biliyorum, o da en son 10 bin TL’yi ayda ikiye bölüp gönderiyordu.”

Metin Akpınar'ın kızı konuştu: Babamın vefatından sonra hakkımızı alacağız  - Son Dakika Magazin Haberleri

17 Temmzu'da yeni bir dava görüleceğini belirten Nebioğlu sözlerine şöyle devam etti:

“17 Temmuz’da bir davamız daha var. Antalya Akseki Hukuk Mahkemesi’nde. Babam, kardeşimle benim tek gecelik ilişkisinin mahsulü olduğunu iddia etti. Ben öyle olmadığını düşünüyorum ve şahitlerim var. O davada bunların hepsini kanıtlayacağım. Bana bazı gerçekleri dürüst konuşsaydı bu hale gelmezdi. Babamın vefatından sonra biz hakkımız olanı alacağız. Bizi oyaladı ve yalanlar söylediği için bende kalıcı sağlık sorunları bıraktı.”

Annesine ulaşamadığını söyleyen Duygu Nebioğlu,  “Annemin ortaya çıkması davamız için çok önemli. Çok yalan dolan döndü. Lütfen bize ulaşsın.” dedi.

Metin Akpınarın Kızı Duygu Nebioğlu’ndan Olay Sözler

Metin Akpınar ise  yaptığı basın açıklamasıyla evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmasına karşılık hem çocuklarından hem de eşi Göksel Akpınar’dan özür dilemişti.
 

Editör: Haber Merkezi