ATV ekranlarının fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yarışmanın son bölümünde, Galatasaray taraftarlarını geçmişe götüren bir ‘Fatih Terim’ sorusu gündeme geldi.

Öğretmen olan yarışmacı, barajı geçerek 100 bin TL’lik soruyu açtırma hakkı kazandı ve tüm joker haklarını da kullanarak soruyu yanıtlamaya başladı. Soruda, "Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazandığı maç öncesinde Fatih Terim, kayıtlara geçen soyunma odası konuşmasında 'Bam' ifadesini nasıl kullanmıştır?" şeklinde bir soru yöneltildi.

İstanbullular bu yollara dikkat: Hafta sonu bu yollar kapalı! İstanbullular bu yollara dikkat: Hafta sonu bu yollar kapalı!

Yarışmadan elendi

Yarışmacı, ‘taktik maktik yok Bam bam bam’ seçeneğini B şıkkı olarak yanıtladı ancak doğru cevabı bulamayarak yarışmadan 50 bin TL ile ayrıldı. Doğru cevap ise C şıkkı ‘Bam bam bam bam’ olacaktı. Bu soru, hem Galatasaray taraftarlarını hem de yarışma izleyicilerini geçmişe götüren bir anı olarak hafızalarda kaldı.

Editör: Ömer Göyce