"Benim için küfür seansı veriyorlar” demişti… FEYDER’den Cübbeli Ahmet Hoca'ya cevap: Asılsız, iftira "Benim için küfür seansı veriyorlar” demişti… FEYDER’den Cübbeli Ahmet Hoca'ya cevap: Asılsız, iftira

İş insanı Sezgin Baran Korkmaz, Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına konuk olduğu programda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Korkmaz, eski CIA Başkanı James Woolsey ile Florya'daki Galatasaray Tesisleri'nde bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Bu açıklama, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından tartışıldı.

"Galatasaray CIA Türkiye istasyonu mu?!"

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar da bu iddiaya kayıtsız kalmadı. Sosyal medya platformu X'teki hesabından sert bir eleştiride bulunan Çakar, Korkmaz'ın açıklamalarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bu da mı yalan? Ey Dursun Özbek… ABD Gizli İstihbarat Teşkilatı CIA Başkanı James Woolsey, Florya’daki Galatasaray tesislerini ziyarete gittiğinde Sezgin Baran Korkmaz ile buluşmuş ve görüşmüş. Galatasaray bir spor kulübü mü, yoksa CIA’nın Türkiye istihbarat istasyonu mu? Utanın, koskoca Galatasaray’ı ne hale getirdiniz."

Çakar'ın bu sert çıkışı, Galatasaray camiası ve kamuoyunda büyük tartışmalara yol açtı.

Editör: Ömer Göyce