Medya

MasterChef yeni şampiyonunu arıyor

Sevilen yarışma programı MasterChef yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Şeflerin karşısında ter döken yarışmacılar önlüğü kapabilmek için mücadele veriyor.

Abone Ol

Yeni sezona başlayan MasterChef'te heyecan başladı.Yarışmaya dahil olabilmek için 5 dakikada şefleri etkileyerek harika bir tabak hazırlamaları gereken yarışmacılar önlüğü alabilmek için tüm hünerlerini sergiliyorlar...

  • VASİLY MİSHLEN 

MasterChef'te dikkat çeken isimlerden biri olan Vasily Mishlen tedavi için geldiği Türkiye'ye aşık olup burada yaşamaya karar  vermiş. Şeflere somon biftek yapan Mishlen tabağına oldukça güveniyor.Şivesi ve konuşmasıyla ilgi çeken yarışmacı şeflerden tam puan alarak yarışmaya dahil olmaya hak kazandı.

  • MEHMET SAVAŞ KUŞ

Gastronomi mezunu olan Mehmet Savaş Kuş kendine oldukça güvenen bir yarışmacı adayı.Rahat hareketleriyle ve konuşma tarzıyla ilgiyi üzerine çekmeyi başaran Kuş şeflere kuzu mutancana hazırladı. Tadımları yapan şefler Mehmet Savaş'ın tabağını oldukça başarılı bularak 3 evetle önlüğü taktılar.

  • HÜSAMETTİN HİJAVİ

Filistin'li olan yarışmacı kendini geliştirmek için yarışmaya katıldığını söyledi.Yarışmacının hikayesi şefleri oldukça etkiledi.Türkiye'ye aşık olduğunu dile getiren Hijani kendini geliştirmek için 3 ay yemek kursuna gittiğini dile getirdi.İstanbul'da halasıyla yaşayan yarışmacının ailesi hala Filistin'de.Başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyleyen yarışmacı şeflere soslu somon hazırladı.Tadım yapan şefler Hüsamettin'in tabağını beğenerek 3 evetle 2.Tura geçmesine kanaat getirdi.