Medya

MasterChef yarışmasında bu hafta kim elendi? 18 Ağustos 2024 MasterChef yarışmasına veda eden isim belli oldu

MasterChef Türkiye 2024 tüm heyecanı ile devam ediyor. 18 Aralık 2024 Pazar günü ekranlara gelen yeni bölümünde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Elem potasına giren 7 yarışmacı iki etaplı eleme gecesinde kıyasıya rekabet etti. Peki MasterChef'te eleme potasında olan 7 yarışmacıdan kim elendi? İşte yarışmaya veda eden o isim...

Abone Ol

MasterChef'te eleme gecesinde yarışmacılar ter döktü. İki aşamalı eleme gecesinde ilk etapta asma yaprağından yaratıcı tabak yapan yarışmacılardan 3'ü eleme potasından çıkmayı başardı. İkinci aşamada yarışan 4 yarışmacıdan birisi de yarışmaya veda etti. Peki 18 Ağustos 2024 MasterChef'e veda eden kişi kim oldu?

MASTERCHEF 18 AĞUSTOS ELEME ADAYLARI

Kerem

Kaan

Deniz

Emre

Ezgi

Zeynep

Eleme potasındaki 7 yarışmacı dün akşam yarışmaya devam edebilmek için kıyasıya rekabet etti. İki aşamadan oluşan eleme gecesinde ilk aşamada yaratıcı tabak yapan yarışmacılardan 3'ü eleme potasından çıkmayı başardı. İlk etapta Emre, Zeynep ve Kaan yarışmaya devam etme hakkını kazandı. Kalan 4 yarışmacı Kerem, Ümmühan, Ezgi ve Deniz ikinci etapta tekrar kıyasıya mücadele etti. En iyi tabağı yapan 3 kişi yarışmaya devam ederken en kötü tabağı yapan isim yarışmaya veda etti.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

MasterChef'te 18 Ağustos 2024 Pazar gecesi elenen isim Deniz oldu. Deniz şeflerle vedalaşırken fenalaştı.