Medya

MasterChef Türkiye yeni bölüm başladı! (16.06.2024)

Survivor All Star macerasının sona ermesi ardından gözler MasterChef'in yeni sezonuna çevrildi. TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

Abone Ol

Kıran kırana bir mücadelenin yaşanacağı MasterChef Türkiye'de şef adayları şampiyonluk kupasını kazanmak için tezgah başına geçmeye başladı. Hayalleri ve hedefleri uğruna Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gelen yarışmacı adayları MasterChef önlüğünü almak yarışıyor.

Mehmet Akif Yazıcı

Yarışmaya Rize Çayeli'nden katılan Mehmet Akif Yazıcı uzun yıllardır amatör olarak yemek yapıyor. Doğallığıyla ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Yazıcı, MasterChef'e gelmek için ineklerini sattığını dile getirdi. Özgür ruhlu olduğunu söyleyen Mehmet Akif Yazıcı, şeflerden evet oyunu alarak bir sonraki tura geçti.

Kadir Özdağ

Yarışmaya Aydın Didim'den katılan Kadir Özdağ küçük yaştan beri aşçılık yaptığını ve aşçı olmak için okuduğu İnşaat Mühendisliği bölümünü yarıda bıraktığını açıkladı. Başarılı yarışmacılar arasında görebileceğimiz Özdağ, bir sonraki tura geçerek MasterChef yolculuğunda ilk adımını attı.

Kuzey Baran Korkmaz

Yarışmaya Mersin'den katılan Kuzey Baran Korkmaz  24 yaşında ve  3 yıldır aşçılıkla ilgileniyor. Aslen Hatay'lı olan Kuzey Baran Korkmaz 6 Şubat depremini yaşadığını ve çok yakınını kaybettiğini dile getirdi. Yaşadığı zor zamanların ardından tekrar yemek yaparak hayata döndüğünü dile getiren Korkmaz, önlüğü almak için tezgah başında 5 dakika boyunca ter dökerek şeflerden kocaman evet aldı ve bir sonraki tura geçti.

Ezgi Yıldırım

Yarışmaya Antalya'dan katılan Ezgi Yıldırım 34 yaşında ve aşçılığa 30'undan sonra  başladığını söyledi. Kendinden emin duruşuyla dikkatleri üzerine çeken Ezgi Yıldırım, şeflere Narenciye soslu Aslan balığı yaptı. Sunumu ve yemeği çok beğenilen yarışmacı 3 evet alarak MasterChef yolculuğuna  adım attı.