Medya

MasterChef seçmeleri devam ediyor! 11.7.2024

Türkiye'nin en sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef tüm hızıyla devam ediyor. Üçlü düelloların devam ettiği yarışmada, yarışmacılar final turuna geçmek için mücadele veriyor.

Abone Ol

Bugün yapılan üçlü düello karşılaşmasında Selenay,Leyla ve Sevdet karşı karşıya geldi. Heyecanları yüzlerinden okunan üç yarışmacı daha önce yapmadıkları bir yemekle karşı karşıya geldi. Danilo, Somer ve Mehmet şefin isteği doğrultusunda bu akşam üç yarışmacı Çökertme kebabı hazırladı. Şeflerin istediği tabağı layıkıyla yapıp final etabına geçen isim kim olacak? 

Sevdet- Selenay- İklim

Üç yarışmacı da Çökertme Kebabını zamanında  bitirmeyi başardı. Ancak İklim zamanı doğru kullanmakta zorluk yaşadı. Pişirme sürelerini hesaplayamadığı için yemeği hüsrana uğradı. Selenay üçüncü seçilerek elenen ilk isim oldu. İklim'in yaptığı yemek doğru şekilde yapılmış olsada yanlış pişirme tekniği ve zamanı ayarlayamaması sonucunda elenen ikinci isim oldu. Şeflerin istediği gibi Çökertme Kebabı yapan Sevdet günün birincisi olarak final etabına geçmeyi başardı.

Alper- Furkan-Mehmet

MasterChef'te ikinci düello yarışmacıları Alper, Furkan ve Mehmet oldu. Geçmiş dönem yarışmacısı olan Alper bir yıl boyunca sadece MasterChef için hazırlanmış ve bu sefer başarmak için katıldığını ifade etti. Diğer yarışmacı Mehmet, şeflerimizin dikkatini kızlarına olan bağlılığıyla çekmiş bu etaba üç evetle geçmişti. Furkan heyecanını kontrol altında tutmayı başarabilirse kazanacağından çok emin olduğunu söyledi. Somer, Danilo ve Mehmet şef bu üçlüden Viyana usulü Şnitzel yapmalarını istedi. Yarışmacılardan Mehmet daha önce bu yemeği yapmadığı için panik olsa da elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Şeflerin isteği üzerine yarışmacıların yaptığı Viyana usulü Şnitzel'i üç yarışmacı da zamanında yapmayı başardı. Yemekleri tadımlayan şefler Mehmet'in yaptığı Şnitzel'i diğer yarışmacılara göre daha az beğendiği için Mehmet geceyi üçüncü olarak bitirip ilk elenen isim oldu. Furkan'ın yaptığı yemek etin pişmemesi ve kendisinin hazırladığı mayonezin kıvamının tutmaması sonucu ikinci olarak yarışmaya veda etti. Şeflerin en çok beğendiği Şnitzel olan Alper'in tabağı tam puan alarak gecenin birincisi oldu ve final etabına geçme hakkını kazandı.