Kayıp kız çocuğu Narin olayında, silinen ihbar ortaya çıktı. Benzinlik çalışanı, amca S. Güran’ın arabasının ön koltuğunda sarılı bir insan bedeni gördüğünü söyledi. 

Narin’in kaybolmasının ardından benzincide çalışan M.Ç. jandarmaya gidip; "Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyordu ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı"  diye ifade vermişti. 

Benzin istasyonunun bir başka çalışanı olan S.G. ise Facebook’ta 15 ağustos akşamı bir ihbar paylaşımı yapmış, gelen tehditler üzerine silmek zorunda kalmıştı. Süperhaber’den Mevlüt Yüksel’in ulaştığı bu ihbarda S.O. şöyle yazıyor: “Salim Güran ya katildir ya çocuk hırsızıdır. Öldürdü demiyorum. Bilmiyorum ama Narin o araçtaydı ön koltuktaydı. Bunu Allah da biliyor. Ön koltukta sarılı bir beden vardı".

Yazım hataları bulunan paylaşımının başına “Diyarbakır Evden Eve Eligül Salim” yazan S.O. küçük kızın amcası alim Güran’ı etiketleyerek büyük harflerle şunları açıklıyor: 

“Ön koltukta sarılı bir beden vardı”

"SAATLERDİR S.GÜRAN, ABİSİ, KARDEŞİ, AİLESİ VE EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYORUM. ŞAHSİMA HAKARET MESAJLARI ATILMIŞTIR. ÇALIŞTIĞIM BENZİNLİK SAHİBİ TEHDİT EDİLMİŞTİR. BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE SALİM GÜRAN ve ailesi ve Narin Güran ve oğulları sorumludur. S. Güran kendisine ait araçla mı, yoksa başkasının aracıysanız bilmiyorum petrol istasyonuna geldi. Yakıt almadı, terliydi, telaşlıydı, panikti, ıslak mendik sordu, üç paket aldı ve parasını önce nakit dedi. Ceplerine baktı nakit yoktu sonra kredi kartı çekti o slipler emniyete verildi. Ne su ne benzin ne de başka bir şey almadı. Aracın ön koltuğunda sarılmış bir şey vardı. Bu ihbar gerçektir, bu hesapta yazdığım her şey iftira değil gerçektir. İftira diyenler, gerçek değil diyenler, aksi yorum yapanlar, S. Güran’ın tefeci çetesinden kişilerdir veya masum NARİN’i ortadan yok edenin suç ortağı kirli emellerinin yoldaşlarıdır. Bunu da bilin ki o tür yorum yapanları anında ekran kaydını alıp emniyete attım. S. GÜRAN ya katildir ya çocuk hırsızıdır. Öldürdü demiyorum, bilmiyorum ama NARİN o araçtaydı ön koltuktaydı. Bunu ALLAH’ta biliyor. Ön koltukta sarılı bir beden vardı. AYRICA S.GÜRAN elinde bir telefon yoktu. İçeri girdiğinde bir telefon yoktu. 'Nasılsın muhtar?' diye ilk karşılayan da bendim. Lavaboya gitti çıktı, 3 ıslak mendil aldı gitti. S.GÜRAN BAŞ ŞÜPHELİDİR. 2 saat sonra köye olayın olduğu yere döndü ve üzüntü süsü verdi. BU GERÇEK ANLATIM BİR İHBARDIR". 

Benzinlik çalışanı S.O. yoğun tehdit aldığı gerekçesiyle bu ihbar paylaşımını Facebook hesabından kaldırmıştı.

Mehmetçiğimiz 6 PKK'lıyı etkisiz hale getirdi! Mehmetçiğimiz 6 PKK'lıyı etkisiz hale getirdi!

Yeniden DNA eşleşti

Öte yandan kayıp Narin Güran soruşturmasında önemli bir gelişme daha yaşandı. Tutuklu amca Salim Güran'ın aracında yapılan ikinci kriminal arama ve sökülerek jandarma kriminal laboratuvarına götürülen aracın ön koltuğunda yapılan kriminal çalışmada Narin'e ait yeni DNA kalıntılarına rastlandı. Bulunan DNA örnekleri Narin'in kıyafetlerinde alınan örnekler ile  eşleşti. Bulunan DNA örneklerinin Narin'in  anne ve Babasının DNA örnekleriyle de  eşleştiği öğrenildi.

Editör: Elif Erbay