Medya

Kadir Ezildi'den babasına sert sözler: "Kendisi benim için ölüdür!"

Temizlik tutkusuyla tanınan ve sunduğu yarışma programıyla geniş bir hayran kitlesi edinen Kadir Ezildi, babasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıllardır babasıyla görüşmeyen Ezildi, babasının yıllar sonra ortaya çıkmasına ve açıklama yapmasına sert tepki gösterdi.

Abone Ol

Kadir Ezildi’nin babası Mehmet Ezildi, uzun süren sessizliğini bozarak oğlunun nişanının ardından açıklamalarda bulunmuştu. Plastik cerrahı olan Mehmet Ezildi, oğluyla görüşmemesinin nedeninin ona zarar vermemek olduğunu belirtmiş ve kendisine hakaret edenlere yasal yollara başvuracağını açıklamıştı.

Bu gelişmelerin ardından Kadir Ezildi, sessizliğini bozarak şu ifadeleri kullandı: "Bu durumdan hoşlanmadım, gereksizdi ve adını bile anmak istemiyorum. O, benim için artık ölüdür. Giderken de 'beni ölü bilin', dedi. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben 500 bin lira para harcayabildim Allah'ıma şükür. Hepsini de kendim çalışarak kazandım. 'Ben açım' diye kimsenin kapısına gitmedim; ben hasta altı temizledim, koli taşıdım. Yoklukta benimle olmayan varlıkta da beni aramasın istemiyorum."

Kadir Ezildi'nin bu sert açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Babasıyla ilgili konuşmaktan kaçınan Ezildi’nin bu çıkışı, aralarındaki sorunların derin olduğunu gözler önüne serdi.