İyi Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, ibadethanelerin, çocukların, insanların ve hatta hayvanların su ihtiyacını karşılayamadığını, köyün zor durumunu gözler önüne serdi.

https://twitter.com/samimihaber/status/1558771793229479936

İl Başkanı Kırkpınar, Hınıs'ta esnaf ziyaretinde ekonomik sorunlara değinen vatandaşlardan sonra yaklaşık 150 hanesi olan köyün durumunu gözlemledi. Kırkpınar, "Artık camii sularını da kesmeye başladılar" ifadeleri ile çocukların suları köylerine hayvan dışkılarının toplandığı arabalarla taşıdığını gördü. Kırkpınar, Samimi Haber'e verdiği özel röportajda ise, "Rüyalarıma o çocukların halleri iki gündür giriyor. Yetkililer neden sessiz. Neden sular kesiliyor! Buradaki insanlar suları taşımak için kilometrelerce yürüyor." şeklinde yakındı.

İyi Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar: "Sedriye Teyze Susuzluktan Ağladı!"

Vatandaş, Melih Kırkpınar'a susuzluğunu dile getirdi. İyi Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, "Sedriye Teyze ile konuştuğumuzda çocuklarının, ahırdaki hayvanlarının susuzluk probleminden bahsediyor. Yetkililer bu insanları nasıl susuz bırakabiliyor? Hangi vicdan buna izin veriyor? Sedriye Teyze bana 'yaşamaktan bıktık' diyor. Biz de insanları böyle yaşatan vicdanlardan bıktık!" şeklinde konuştu.