Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, Demirköy ilçesinde jandarma ile koordineli bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında, göçmen kaçakçılığı yapan araçlar tespit edildi. Ancak araç sürücüleri, emniyet ve jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştılar.

Yoğun bir çalışma başlatıldı

Bu kaçış sırasında birçok göçmen ve organizatör şahıs ormanlık alana doğru kaçtı ve Jandarma ekipleri de kaçan şahısları yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı.

10 araç ve 12 organizatör şahıs gözaltına alındı

Operasyon kapsamında toplam 10 araç ve 12 organizatör şahıs gözaltına alındı. Ayrıca, kaçak göçmen olarak tespit edilen 21 şahıs da yakalandı. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, göçmen kaçakçılığıyla mücadelenin aralıksız devam ettiğini belirtti.

Öğretmen atamalarına ilişkin açıklama! Öğretmen atamalarına ilişkin açıklama!

İşte Kırklareli Eminyet Müdürlüğü'nün paylaşımı:

  İlimiz Merkez ve İlçelerimizde  Göçmen  kaçakçılığı faaliyetlerinin önlenmesi, varsa şüpheli organizatör  sahısların yakalanması kapsamında  Demirköy  ilcemizde  jandarma ile koordine kurularak yaptığımız  çalışmalar  kapsamında  Göçmen  kaçakçılıgı yapan araçlar tespit edilmiş,  araçlar  art arda gelerek emniyet birimlerimizin ve jandarma ekiplerimizin  dur ihtarlarına uymayarak  ve polis araçlarına  çarparak kaçmaya çalışmış, birçok göçmen şahıs ve organizatör şahıs ormanlık alana doğru  kaçmış, jandarma ekiplerimizle beraber  çevrede yogun bir çalışma  gerçekleştirilmiş,  bu çalışmada;
(10) süpheli araç
 (12) Organizatör şahıs  gözaltına alınmış, 
 (21) kacak Göçmen  şahıs  yakalanmış ve işlemlerinin ardından pehlivanköy ggmye teslim edileceklerdir.
Göçmen kaçakçılığıyla mücadelemiz aralıksız devam etmektedir.