Saat 09.30 sularında Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde bulunan bir 5 yıldızlı otelde üzücü bir olay meydana geldi. Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya, annesi Halise Küçükkaya ve kardeşiyle birlikte tatil için geldikleri otelin sahilinde denize girdi. Denizde bir süre yüzen Halise Küçükkaya'nın birden suda çırpındığını fark eden otel cankurtaranı hemen müdahale etti ve Halise Küçükkaya'yı kıyıya çıkardı. Otelin sağlık görevlileri de hemen müdahalede bulundu, ancak tüm çabalara rağmen Halise Küçükkaya kurtarılamadı.

İsmail Küçükkaya'nın acı günü

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan ilk incelemede Halise Küçükkaya'nın denizde kalp krizi geçirerek boğulduğu tespit edildi. Morg işlemleri tamamlandıktan sonra Küçükkaya'nın cenazesi, oğlu İsmail Küçükkaya'ya teslim edildi. İsmail Küçükkaya'nın morga gelirken büyük üzüntü içinde olduğu, cenazeyi teslim alırken ayakta durmakta güçlük çektiği ve gözyaşlarına boğulduğu gözlendi.

İsmail Küçükkaya'nın acı günü

Doktor Ender Saraç, oğluna yönelik cinsel istismar davasında beraat etti Doktor Ender Saraç, oğluna yönelik cinsel istismar davasında beraat etti

Halise Küçükkaya'nın cenazesi memleketi Kütahya'nın Simav ilçesine gönderildi ve yarın ikindi vakti defnedileceği bildirildi.

Samimi Haber ailesi olarak Halise Küçükkaya'ya rahmet ailesine sabırlar diliyoruz.

Editör: Gülizar Çiçek