Doktor Ender Saraç'ın 2017 ve 2021 yılları arasında 13 yaşındaki oğluna yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 12 yıldan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada bugün beraatına karar verildi.

Ender Saraç Beraat Etti

Pompalı tüfekle tehlike saçan şahıs özel harekat tarafından bacağından vuruldu Pompalı tüfekle tehlike saçan şahıs özel harekat tarafından bacağından vuruldu

Bir komploya kurban gittim

Duruşmada savunmasını yapan Ender Saraç'ın avukatı Altın Mimir, yargılamanın en büyük mağdurlarının müvekkili ve çocuğu olduğunu söyleyerek, müvekkili hakkında beraat kararı verilmesini talep etti. Son olarak sanık Ender Saraç, 

"Bu suçu asla ve asla işlemedim. Bir komploya kurban gittim, mahkemenizden beraat talep ederim" dedi. Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanık Saraç'ın, üzerine atılı suçu işlemediğinin sabit olduğu gerekçesiyle beratına karar verdi.

Ender Saraçın Avukatından Paylaşım

Duruşmanın ardından Instagram hesabından Ender Saraç ile bir fotoğrafını yayınlayan avukat Altın Mimir 

"Sevgili Ender Saraç'a karşı yapılan komplonun ilk günden buna yana karşısında oldum. Şükürler olsun ki yargılanıp üzerine atılı suçu işlemedi sabit olmakla beraat ederek iftiradan aklandı" dedi.

Editör: Elif Garip