Magazin

İrem Helvacıoğlu'ndan sarmaş dolaş yatak pozu!

Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, Güneşin Kızları, Sen Anlat Karadeniz ve Annenin Sırrıdır Çocuk gibi projelerdeki performansıyla geniş bir hayran kitlesine sahip. Bir süre önce iş insanı Ural Kaspar ile yollarını ayıran Helvacıoğlu, eski aşkıyla yeniden bir araya geldiğini sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Abone Ol

Geçtiğimiz Eylül ayında ilişkiye başlayan çift, Ocak ayında ayrılık kararı almıştı. Sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakan ikilinin ayrılığı çok uzun sürmedi. İrem Helvacıoğlu, paylaştığı samimi yatak pozuyla ilişkilerine yeniden başladıklarını sevenleriyle paylaştı.

"Anadolu Yakası'ndaki Restoranda Tanıştık"

Helvacıoğlu, daha önce ilişkisi hakkında "Anadolu yakasında Ural’ın restoranında tanıştık, duygularımız karşılıklı gelişti. Şu an çok mutluyuz" açıklamasını yapmıştı. Barışma sonrası bu mutluluk yeniden sosyal medya üzerinden gözler önüne serildi.

"Ben Aşırı Seviyorum"

Bir süre evlilik hazırlıkları yapan ve beklenmedik bir şekilde ayrılan çift, aşklarına yeni bir şans tanıdı. Helvacıoğlu, sevgilisi Ural Kaspar ile birlikte yatakta çekilen samimi pozunu “Ben aşırı seviyorum” notuyla paylaşarak barıştıklarını duyurdu.

Çiftin bu romantik paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü ve takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.