Ünlü çift, nikah töreni için İtalya'ya yolculuk yaparken, bu mutlu anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Son dönemde çıkardığı 'Derdim Olsun', 'Ela', 'Bonita' gibi hit şarkılarla adından sıkça söz ettiren Reynmen, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Çiftin nikah hazırlıkları uzun süredir konuşuluyordu ve iddialar nihayet gerçek oldu. 11 Ekim tarihinde nikah masasına oturacağı söylenen ikili, bu özel gün için yola çıktıkları anları sosyal medya hesaplarında ölümsüzleştirdi.

Nilperi Şahinkaya'nın iddialı tarzı gündem oldu Nilperi Şahinkaya'nın iddialı tarzı gündem oldu

Sosyal medyada büyük ilgi!

Reynmen, İtalya'ya gidişlerini simgeleyen gelin ve damat emojileriyle süslediği fotoğrafları paylaşarak hayranlarına düğün müjdesini verdi. Bu paylaşımlar, sosyal medyada kısa sürede viral hale gelirken, takipçileri çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Aşk onu olgunlaştırdı

Reynmen, daha önce katıldığı bir programda "Aşk beni büyüttü, olgunlaştırdı" ifadeleriyle dikkat çekmişti. Hayranlarına iç dünyasını açan ünlü şarkıcı, aşkın hayatını anlamlandıran bir duygu olduğunu söylemiş ve bu sözleriyle gündeme oturmuştu.

İtalya'da gerçekleşecek bu özel nikah töreni şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda. Çiftin düğününe dair detaylar ise heyecanla bekleniyor.

Editör: Elif Erbay