İrem Helvacıoğlu, daha önce “Sen Anlat Karadeniz,” “Seni Çok Bekledim,” “Baş Belası,” ve “Yürek Çıkmazı” gibi popüler yapımlarda performansıyla dikkat çekmişti. Son olarak Karadut dizisiyle ekranlara dönen oyuncu, hem kariyeri hem de özel hayatıyla adından söz ettiriyor.

Bir süredir Ural Kaspar ile aşk yaşayan Helvacıoğlu’nun, çiftin inişli çıkışlı ilişkisine geçtiğimiz Ocak ayında ara verdiği biliniyordu. Ancak ayrılık uzun sürmemiş ve çift, sosyal medyadan barıştıklarını duyurarak aşklarına kaldıkları yerden devam etmişti. Oyuncu, Kaspar’la barışmasının ardından yaptığı bir paylaşımda, “Her geçen gün daha çok sevgi, aşk ve mutluluk... Seni çok seviyorum.” notuyla ilişkilerinin yolunda gittiğini takipçileriyle paylaşmıştı.

Harry Potter'ın yazarı  150 milyon dolarlık yatıyla Fethiye'de Harry Potter'ın yazarı 150 milyon dolarlık yatıyla Fethiye'de

Ekim'de düğün var!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre çift, geçtiğimiz günlerde sessiz bir törenle nikah kıydı. Ekim ayında evlilik kararı alan ikilinin, nikahı önceden yaparak töreni sade tutmayı tercih ettiği öğrenildi. Ancak çiftin asıl düğün törenini 28 Ekim’de yapacağı da gelen bilgiler arasında.

Editör: Elif Erbay