Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Polat, eşi Engin Polat'la birlikte geçirdiği zor günlerin ardından stüdyoya girerek yeni bir şarkı seslendireceğini duyurdu.

Dilan Polat, paylaştığı hikayede, "Suçsuzum ben anne, ne olur beni affet." sözleriyle duygusal bir şarkıyı seslendireceğini belirtti. Geçen sene çıkardığı 'Enerci' şarkısının ardından daha önce yayınlayamadığı bir diğer şarkısının da müzikseverlerle buluşacağının sinyallerini verdi.

Gizli gizli evleniyorlar iddiaları doğru çıktı! Reynmen bugün evleniyor Gizli gizli evleniyorlar iddiaları doğru çıktı! Reynmen bugün evleniyor

Özellikle sosyal medya üzerinden sık sık paylaşımlar yaparak takipçileriyle iletişimini sürdüren Dilan Polat, "Bu hafta içi okunması için stüdyoya gireceğim. Yakında sizlerle" notuyla hayranlarına müjde verdi.

Polat çifti, geçtiğimiz aylarda yapmış oldukları bir paylaşımda da "Biz yeni gelmedik, geri geldik" diyerek dikkatleri üzerlerine çekmişti. Şimdi ise Dilan Polat'ın müzik kariyerinde yeni bir dönem başlatacak olan şarkısı merakla bekleniyor.

Editör: Elif Erbay