İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak Tatlıses'i İnstagram hesabından takipten çıkarak birlikte yer aldıkları kareleri  sildi. Bunun üzerine Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şiddete maruz kaldığını iddia etti.

Psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli

 Instagram hesabından isim vermeden hedef gösteren Dilan Çıtak Tatlıses,

 "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım!" dedi.

Ido Tatlıses Baba Paylaşımı
İdo babasına sahip çıktı

İbrahim Tatlıses konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken oğlu İdo Tatlıses de babasıyla bir fotoğrafını yayınlayarak "Babam" notunu yazdı.

Dilan Çıtak'a Eşinden Destek Geldi
Dilan Çıtak'a eşinden destek geldi

Tüm bu olanlar ardından Dilan Çıtak Tatlıses'in eşi Levent Dörter,

Yasa dışı av yapanlara ceza yağdı! Yasa dışı av yapanlara ceza yağdı!

"Senin ne kadar merhametli, temiz kalpli, insanlara, hayvanlara elinden ne geliyorsa fazlasıyla yardıma koştuğunu yaşayarak ve görerek tanık olanlardanım. Ailenle olan bağına hayranım ve ne kadar çelme yesen de yıldızlara ulaşmana çok az kaldı. Unutma ki 'Güneş balçıkla sıvanmaz' güzel karım" diyerek destek oldu.
 

Editör: Haber Merkezi