Medya

Haluk Bilginer'in yeni rolü

Usta oyuncu Haluk Bilginer, dünya çapında büyük beğeni toplayan Ray Donovan dizisinin Türkiye uyarlamasında "Mickey Donovan" karakterine hayat verecek.

Abone Ol

ABD'de 2013-2020 yılları arasında yayınlanan ve 7 sezon süren Ray Donovan, başta Emmy olmak üzere birçok ödüle aday gösterilmiş ve büyük ilgi görmüştü. Orijinal dizide Mickey Donovan karakterini Angelina Jolie'nin babası Jon Voight canlandırmış, Ray Donovan karakterini ise Liev Schreiber üstlenmişti.

Türk izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan uyarlamanın senaryosunu Birol Tezcan kaleme alıyor. Haluk Bilginer, orijinal seride Jon Voight'ın canlandırdığı Mickey Donovan rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Ray Donovan, zengin ve ünlü insanların sorunlarını çözerken aile hayatını dengede tutmakta zorlanan bir adamın hikayesini konu alıyor. Haluk Bilginer’in bu güçlü karaktere getireceği yorum merakla bekleniyor.

Dizinin Türkiye uyarlaması, güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı senaryosuyla izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Bilginer'in performansı ve dizinin uyarlama kalitesi, diziseverler tarafından şimdiden büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor.