Rishi Sunak kimdir, nerelidir? Rishi Sunak hangi partiden? Rishi Sunak kimdir, nerelidir? Rishi Sunak hangi partiden?

Galler Prensesi Kate Middleton, aylar süren sessizliğini bozdu. 2023'ün sonlarında mide ameliyatı olduktan sonra ortadan "kaybolan" ve hakkında "öldürüldü" iddiaları atılan Middleton geleneksel "Trooping the Colour" adlı geçit törenin provalarına katılamadı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; kanser tedavisi gören Prenses aylar sonra ilk kez konuştu. Middleton şunları söyledi:

SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE KATILAMADI

Bu yıl birliğe katılan herkesin aylardır pratik yapmasını ve üniformalarının ve tatbikatlarının kusursuz olmasını sağlamak için saatlerini adamasını takdir ediyorum. Albayınız olmak hala büyük bir onurdur ve bu yıl selamı alamadığım için çok üzgünüm. Lütfen Alay'a özürlerimi iletin, umarım çok yakında hepinizi bir kez daha temsil edebilirim. Lütfen katılan herkese en iyi dileklerimi iletin.

Kate-6

GÖZLER BALKONA ÇEVRİLDİ

Büyük Britanya tahtının varisi konumunda Prens William'la evli olan Kate Middleton, pandemi dönemi hariç her yıl Trooping the Colour etkinliğine katıldı. Kral Charles'ın resmi doğum günü için düzenlenen geçit törenine, Prenses'in katılıp katılmayacağı merak konusu.

İngiltere kamuoyu, son olarak bir videoada gördüğü prensesisi canlı canlı görmek istiyor.

Tedavi sürecini gizli tutan Prenses'in sağlık durumuna dair bazı iddialar ortaya atılmış ve Prenses'in sağlığının sanılandan daha kötü olduğu ileri sürülmüştü.

Trooping The Colour

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen ve Mart ayında kanser tedavisi gördüğünü duyuran Galler Prensesi Kate Middleton, İngiliz halkı başta olmak üzere tüm dünyayı şoke etmişti. En son Noel kutlamasında ailesiyle birlikte fiilen görüntülenen Prenses Kate, o zamandan bu yana hiçbir etkinliğe katılamıyor.

İngiltere Kralı 3. Charles'a kanser teşhisi konuldu İngiltere Kralı 3. Charles'a kanser teşhisi konuldu

Editör: Kemal Ilıkkan