Politika

Bahçeli: Bölgesel savaş çıkmıştır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.  Bahçeli Bölgesel savaş çıktığını ifade etti.

Loading...

Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Bölgesel savaş çıktığını söyleyen Bahçeli konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:

“İkinci el inanışların ve yıkıcı düşüncelerin sonu yoktur. Kamplara ayrışmış düşüncelerin ortak geleceğe destek vermesi hayal ötesi durumdur. Bölgesel tehdit dalgaları kıyımıza vuruyor. Hedef alınan milli birlik ve varlığımızdır. Tüm Dünya duysun ki ölümüz şehit dirimiz yiğit direncimiz müthiştir. Şansını denemek isteyen varsa buyursun gelsin. Bölgesel savaş çıkmıştır. İsrail kontrolden çıkmıştır. Savaş çıkacağı kadar çıkmıştır. İsrail Orta Doğu’da zorbalıklarına yenilerini ekliyor. İsrail saldırıları karşısında üç maymunu oynayanların ne diyeceği önemsizdir. Türkiye ile Suriye daha fazla oyalanmadan buluşmalı ve milli birlik unsurlarımız tetikte olmalıdır. Uyanık halde durmak en önemli önceliklerimizden biridir"

Basın ve sosyal medya üzerine de konuşan Bahçeli, ''Sosyal medya suikastlarına boyun eğecek fıtrat bizde yoktur. Devşirilmiş ve demlenmiş fosillere meydanı boş bırakmayacağız. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. 4 tane soytarı muhabirle MHP’yi sorgulayamazsınız. Sorgulatmayız" dedi.

Bahçeli çok konuşulan Sinan Ateş Davası hakkında ise “Utanmadan, sıkılmadan, gerçekleri çarpıtarak, azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşlarıyla sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşmayı deneyeceklerdir. MHP, Ankara 32'nci Ağır ceza mahkemesinde görülen malum davayı dikkatle takip etmektedir. Çok söze gerek yoktur, aslında buna değecek hiç kimse yoktur. Az söyleyeyim, muhatapları çok anlasın, MHP'ye organize pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocaklarını ne MHP'yi çiğnetmem” ifadelerini kullandı.