Başbağlar Katliamı’na CHP’li anma Başbağlar Katliamı’na CHP’li anma

İzmir'de yaşanan olayda, Denizbank Bornova Şubesi'nde yeni bir vak'a ortaya çıktı. Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Karşıyaka Altyapı Basketbol Başkanı olan Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö.,toplamda 200 milyon lira altında ve fonda değerlendirmek üzere Karşıyaka Spor Kulübünden 3 yönetici ve 2 iş insanından para topladığı bildirildi.

İddialara göre, Hatice Ö. topladığı paraları fona veya altın alımına yönlendirmediği, bunun yerine üçüncü kişilere gönderdiği ileri sürüldü. Hatice Ö.'nün topladığı paraları zaman zaman ihtiyaçları kadar olan miktarları bu kişilere gönderdiği, ancak iş insanlarının bir süre sonra dolandırıldıklarını fark etmeleri üzerine şikayette bulundukları belirtiliyor. Hatice Ö. hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.


Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö.'nün, yüksek kar vaadiyle iddia edilen dolandırıcılık olayının ardından evinde çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Ancak daha sonra pişmanlık duyarak İzmir Şehir Hastanesi'ne götürüldü ve tedavi altına alındı. Hatice Ö.'nün hayati tehlikesi olmadığı belirtildiği gibi, başında polis beklediği ve tedavisinin ardından gözaltı işlemlerinin başlatılacağı bildirildi.

Editör: Gülizar Çiçek