Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim” Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim”

 Selen Görgüzel'in ilk eşi Yılmaz Bektaş'tan olan kızının ameliyat sonrası tedavisi devam ederken yaşanılan rahatsızlığın elektronik sigara kaynaklı olduğu açıklandı. 

Magazin gündeminden düşmeyen Selen Görgüzel bu seferde kızı sayesinde gündeme bomba gibi düştü. 

25 yaşındaki İlknaz Bektaş, Ortaköy'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbi sıkışan, nefes almakta güçlük çeken Bektaş hemen bir hastaneye kaldırıldı. Göğsüne hava kaçtığı tespit edilen İlknaz Bektaş’a “göğüs boşluğuna mediastinal amfizem” teşhisi konuldu ve hemen ardından ameliyata alındı.

Elektronik sigara sonu oluyordu! Ünlü sanatçı ve oyuncu Selen Görgüzel'in kızı kalp krizi geçirdi - 1

Uçağa binseydim

Bektaş, “Rahatsızlandığım günün akşamı Alp Dağları’na trekkking yapmaya uçacaktım. Eğer uçağa binseydim, basınçtan hayatımı kaybedebilirmişim. Allah korudu” dedi.

Görgüzel sosyal medya hesabıdan açıklama yaptı

"Kızım İlknaz Bektaş elektronik sigara (puff) kullanımına bağlı olarak ciddi bir sağlık sorunu yaşamıştır. Akciğerlerin dumanı süzememesi sonucu kalbin etrafında hava kabarcıkları oluşmuş ve bu kabarcıklar, kalbin çalışmasını engelleyecek seviyeye ulaşarak hayati tehlike yaratmıştır.

Durumun ciddiyeti nedeniyle evladım acilen ameliyata alınmış ve Prof. Dr. Çağatay Tezel tarafından başarılı bir müdahale gerçekleştirilmiştir. Şu anda iyileşme sürecinde olup, Allah’ın izniyle bu zor dönemi atlatacağımıza inanıyoruz.

Elektronik sigara sonu oluyordu! Ünlü sanatçı ve oyuncu Selen Görgüzel'in kızı kalp krizi geçirdi - 2

Bu süreçte yanımızda olan, arayıp soran ve dualarını eksik etmeyen tüm dostlarımıza ve sevdiklerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Sizlerin desteği bizler için çok kıymetlidir. Telefonlara cevap veremiyoruz, ancak lütfen merak etmeyin, iyiyiz.

Son olarak, yaşadığımız bu zorlu deneyimin ışığında, herkesi elektronik sigara kullanımının tehlikeleri konusunda bir kez daha uyarmak istiyoruz. Lütfen sağlığınızı riske atmayın." açıklamasında bulundu. 

Editör: Beyza Pınar