Melek Mosso, yeni şarkısı Yeri Var hakkında da açıklamalarda bulundu. "Çok güzel geri dönüşler aldım, şu anda bunun keyfini çıkarıyorum," diyen şarkıcı, konserlerinde bu yıl görsel şovlara ağırlık vereceğini ve dünya starlarını takip ettiğini belirtti. “Sahnelerimizde izleyiciyi görsel olarak da tatmin edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Eşi Serkan Sağdıç ile evlilik hayatı hakkında da bilgi veren Mosso, evliliklerinin son derece eğlenceli geçtiğini ve birlikte sık sık dans ettiklerini söyledi. Şarkıcı, "Evde DJ’lik yapıyoruz, şarkılar çalıyor ve birlikte eğleniyoruz," ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının "Eşinizle aynı sektörde olmak ister misiniz?" sorusuna ise şarkıcı, “Hayır, o bu işlere girmesin. İş ve özel hayatı karıştırmayı sevmem, sevgimiz başka, işimiz başka olsun. Biraz özlemek iyidir,” yanıtını verdi.

Son dönemde sahnede birçok sanatçının izleyiciler tarafından zor anlar yaşadığı olayları da değerlendiren Melek Mosso, kendi sahnesinde de benzer durumlar yaşadığını paylaştı. “Daha önce başıma geldi, ayağım şişmişti. Dinleyiciler saygı ve sevgiyi karıştırıyor. Lütfen kafama çiçek atmayın, telefonla aramıza girmeyin; şarkımı dinleyin ve bana eşlik edin, bunu yapmak zor değil,” diyerek yaşadığı rahatsızlığı dile getirdi.

İbo'nun kızı kabul memurunu dövdü! Uçakta olay... İbo'nun kızı kabul memurunu dövdü! Uçakta olay...

Melek Mosso’nun içten açıklamaları, hem hayranları hem de magazin dünyasında yankı uyandırmaya devam ediyor.

Editör: Elif Erbay