Trendyol Süper Lig’in 2024-2025 sezonu için fikstür çekimi bugün (11 Temmuz) Riva’da gerçekleştirilecek. Saat 14.00'te Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda başlayacak olan çekime, Süper Lig kulüp başkanları ve yöneticileri katılacak. Bu çekimde, ligdeki takımların karşılaşma programı belirlenecek ve önemli maçlar için tarihler belirlenecek.

Hull City'den sürpriz karar Hull City'den sürpriz karar

Fikstür çekimi tamamlandıktan sonra, takımların maç programı, derbi tarihleri ve diğer önemli detaylar medya aracılığıyla duyurulacak. Özellikle takımların taraftarları, derbi maçlarının tarihlerine göre planlama yapabilecekler.

Fikstür çekimi, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor ve canlı olarak beIN Sports Haber ekranlarından saat 14.00’te yayınlanacak. Süper Lig’de bu sezon 19 takımın mücadele edeceği bilgisi de güncel olarak paylaşıldı. Geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği ligde, Fatih Karagümrük, İstanbulspor, Ankaragücü ve Pendikspor küme düşmüştü. Yeni sezon için 1. Lig’den Eyüpspor, Göztepe ve Bodrumspor ise Süper Lig’e yükselmiş durumda.