Kaliforniyalı sosyal medya fenomeni, spor salonuna gitmeden önce yaptığı cesur tercihle sosyal medyanın gündemine oturdu. Toplumsal normları sorgulamak ve tepkileri anlamak amacıyla ilginç bir deneme yapan fenomen, bacaklarına sadece vücut boyası sürerek spor salonuna gitti.

Video oyunu platformu Kick'in ünlü fenomenlerinden olan 25 yaşındaki Natalie Reynolds, Twitter üzerinden paylaştığı videoda spor salonuna sadece vücut boyasıyla gitti. Saatler süren bir hazırlık sürecinin ardından bacaklarına tayt giymiş gibi görünen vücut boyasıyla spor salonuna giren Reynolds, spor salonu çalışanlarının ve diğer müşterilerin şaşkın bakışları arasında dikkat çekti.

Reynolds, paylaşımına "Spor salonundakiler sadece boya giydiğim için bana nasıl tepki verdi?" notunu düşerek olayı takipçileriyle paylaştı. Görüntülerde spor salonu çalışanının uyarısı ve diğer müşterilerin şaşkın bakışları dikkat çekerken, sosyal medya kullanıcıları da bu cesur tercihe farklı tepkiler verdi.

Ancak, bazı kullanıcılar spor salonuna bu şekilde gitmenin uygun olmadığını ve durumu teşhircilik olarak değerlendirdi. Olay, sosyal medyada geniş bir tartışma yaratırken, fenomenin cesur tercihi hem destek hem de eleştiri aldı.