Emekli maaşlarını bankalar aracılığıyla daha yüksek rakamlardan almak mümkün. Maaşınızı taşıdığınız banka size promosyon ödemesi yapıyor. Ekonomik sıkıntılar karşısında güzel haberler bankalardan geliyor. Başvuruları açılan promosyon kampanyasından faydalanmak için 5 gün kaldı.

Emekli Vatandaşlar İçin Büyük Promosyon Fırsatı

Mayıs ayı, QNB Finansbank müşterileri için rekor promosyon sunuyor. Yakın zamanda açıklanan emekli maaş zamlarından sonra en düşük maaş 7.500 TL’den 10.000 TL’ye çıkartıldı. Maaşların arttırılmasıyla bankalar arasında yarış başladı. Geçtiğimiz yıllarda da bankalar müşterilerine benzer imkanlar sunuyordu. Ancak maaşların artmasıyla ödenecek promosyonlarda da düzenlemelere gidildi. Milyonlarca emekli son günlerde gündemi yakından takip ediyor. Maaşınızı QNB Finansbank’a taşıyarak güzel fırsatlardan faydalanabilecek.

Türk Parası

Banka tarafından sunulan promosyonlardan faydalanabilmek için öncelikle koşulları yerine getirmek gerekiyor. QNB, emekli maaşları için vereceği promosyon tutarını duyurdu. Yeni rakam ise 8.000 TL olarak açıklandı. Dikkatleri üzerine çeken promosyon oranı, yüzlerce vatandaşın ilgisini çekti. Banka müşteri sayısı son günlerde hızlı bir artışa geçti. Müşterileri için sadece promosyon kampanyası değil aynı zamanda kredi imkanları da sunuyor. CardFinans emekli kartı için yılda 1200 TL’lik bir indirim yapılıyor.

Calisan Anne Sut Parasi 2024

Promosyondan Nasıl Faydalanabilirim?

Promosyondan ve kredi imkanlarından faydalanabilmek için ilk olarak banka müşterisi olmak gerekiyor. QNB Finansbank müşterisi olmak için şubeye gidip zaman kaybetmeye gerek yok. Mobil uygulama üzerinden pratik bir şekilde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Başvuru formunu doldurduktan sonra müşteri temsilcisi ile yüz yüze gerçekleştirecek görüşmenin ardından kimlik doğrulaması yapılmaktadır.

Para Transferi Fast

Başvurunun onaylanması ardından kısa süre sonra vadesiz mevduat hesabı kullanıma hazır hale gelir. QNB Finansbank müşterisi olarak 8.000 TL’ye varan promosyon fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Banka müşterileri için CardFinans kampanyaları da düzenledi. İlk defa kredi kartı alacaklar için 500 TL ve üzeri harcamalarda 750 TL ek promosyon ödemesi de yapılacak.