Yerel seçim kampanyası çerçevesinde dün sanayaci ve iş insanları ile bir araya gelen Murat Kurum bugün de spor kulüplerinin kapısını çaldı.


İlk Adresi Beşiktaş Oldu

Murat Kurum ilk ziyaretini Beşiktaş JK'ya gerçekleştirdi. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette kendisine Beşiktaş forması hediye edildi.

Murat Kurum ziyareti hakkında yaptığı paylaşımda şunları yazdı

"Spor kulüplerimiz aklımızdaki ve gönlümüzdeki İstanbul’un pozitif enerjisi. Bu enerjiyi tüm şehre yayalım, İstanbul’umuzu sporla yaşayan bir şehir yapalım istiyoruz. Bunun için de kulüplerimize gereken her türlü desteği vereceğiz. Beşiktaş Jimnastik Kulübümüzü ziyaretimizde de yapabileceklerimizi konuştuk. Başkan Hasan Arat’a hoş sohbeti, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

"Murat Kurum İstanbul İçin Bir Şans"

Beşiktaş ziyaretinin ardından Galatasaray SK'yı ziyaret eden Kurum, burada da Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerle bir araya geldi. Başkan Özbek Murat Kurum'un "İstanbul için bir şans olduğunu" ifade etti.

Murat Kurum ziyaretini sosyal medya hesabında şu ifadeyle duyurdu:

"İstanbul’umuz sporun başkenti olacak. Bunun için spor kulüplerimizle el ele vereceğiz, kulüplerimizin gücüne güç katacağız. Galatasaray Spor Kulübümüzü ziyaretimizde neler yapabileceğimizi konuştuk. Başkan Dursun Özbek’e misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum."

"Güzel Bir Yarış Olsun"

Murat Kurum'un son adresi ise Fenerbahçe Spor Kulübü oldu. Burada da Başkan Ali Koç önderliğindeki heyet tarafından karşılanan Murat Kurum Fenerbahçe yönetimi ile bir araya geldi.

Ziyaret sonrası basının önüne çıkan Ali Koç şunları söyledi:

Çetin bir seçim süreci başlıyor. Güzel bir yarış olmasını diliyorum. Sayın Bakanımıza bu yarışta başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. Kendisiyle yapabileceğimiz bazı projeleri konuştuk

Murat Kurum ziyaretini duyurduğu sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Birçok branşta büyük birikime sahip köklü spor kulübümüz Fenerbahçe’yi ziyaret ettik. Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştuk. Asrın felaketi sonrası birlikte çalıştığımız deprem bölgesi için neler yapabileceğimizi konuştuk. Süper Kupa finalinin deprem bölgesinde oynanması için de istişarelerde bulunduk. Fenerbahçe yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.