HASAN HÜSEYİN ÇELİK OLAYI NEDİR?

34 yıllık eşi Hasan Hüseyin Çelik'ten 73 gündür haber alamayan Seher Çelik, yardım talebinde bulunmak amacıyla Müge Anlı'ya başvurdu. Seher Çelik, kocasından uzun bir süredir haber alamamasına rağmen Hasan Hüseyin Çelik'in hala hayatta olduğuna inanıyordu.

Müge Anlı'da aranan Hasan Çelik Nerede?

Seher Çelik ilginç tavırlarıyla dikkat çekti. Seher Çelik, kocasının şüpheli kaybından Çelik ailesini sorumlu tuttu fakat son bölümde Seher Çelik'in eşinin ailesine ağza alınmayacak hakaret ve küfürler ettiği ortaya çıktı.

Çelik Ailesi ise, bu kaybın para yüzünden eşi tarafından düzenlendiğini ve Hasan Hüseyin Çelik'in öldürüldüğünü düşündüklerini anlattı. Taraflar canlı yayında tartıştı. Yayına ihbar telefonları geldi. Komşular da Seher Hanım'ın eşini uzun süre aramadığını iddia etti.

Müge Anlı'da aranan Hasan Çelik Nerede?

GİZLİ TANIKTAN ŞOK AÇIKLAMALAR

Müge Anlı ekibine açıklamalrda bulunan gizli tanık;

'Eşimle bir arkadaşının aracılığıyla o evi tuttuk. Seher hanımla yüz yüze görüşmüşler. Biz taşınmaya karar verdik kapora olarak 600 lira Seher hanıma verdik.Biz kira sözleşmesini Seher hanım'la yaptık. Ev sahibini hiç görmedik ve tanımıyoruz.Seher hanım sözleşme esnasında kirayı ona teslim etmemizi ve ev sahibine kapıyı açmamamızı söyledi. 8 Ocak günü Seher hanım bana mesaj attı ev sahibi evi satiyor dedi bende tamam dedim ve sigorta sözleşmesinde mal sahibi olarak Seher Çelik yazıyor' dedi.

Müge Anlı'da aranan Hasan Çelik Nerede?

Hasan Çelik'in kayıp olduğunu sonradan öğrendiğini söyleyen gizli tanık;

Merdivenlerden indim ağır bir koku geldi.Seher hanım yönetici olduğu için aradım kendisini Köyden gelen tavukların koktuğunu söyledi.ekmek almaya gittigimde merdivenlerde ceset kokusu vardı Seher hanımı tekrar aradığımda fare yada kedi ölüsü olabilceğini söyledi. Seher hanıma söyledikten sonra koku kesildi. Yönetici olduğu için depolar onun kontrolündeydi' dedi

Müge Anlı'da aranan Hasan Çelik Nerede?