MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, A Haber'de gündeme özel açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalardan satır başları;

YEREL SEÇİMLERE DOĞRU

Cumhur İttifakı'nın Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine hızlı bir şekilde adım attığı Türkiye'ye uyanacağız ve merhaba diyeceğiz. Yerel yönetimlere düşen zillet gölgesinin kaldırıldığı bir Türkiye'ye adım atacağız. Fetret devrinin bittiği bir Türkiye'ye ulaşacağız. Bilhassa İstanbul'da.

Uğraştıran değil, ulaştıran bir İstanbul'a ulaşacağız. Dedikodudan fitneden arınmış bir yerel yönetimle buna müzayir merkezi yönetimle Türkiye Yüzyılı'na çok güçlü bir şekilde giriş yapacağız. 1 Nisan'dan çok umutluyuz. 31 Mart'ta da Cumhur'un başarısını milletçe yaşayacağız.

6'LI MASA DAĞILDI

Verilmiş sadakamız varmış. Allah bizleri korumuş. Bunlar daha 8 ay önce Türkiye'yi beraber yöneteceğiz diyorlardı. Masalarda yemek menüsü beğeniyorlardı, oturup kalkıyorlardı, toplanıp dağılıyorlardı vs. Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Sayın Cumhurbaşkanım' diye hitap ediyorlardı. Birbirlerine güzellemeler yapıyorlardı. Geldiğimiz bu aşamada birbirlerine demediklerini bırakmıyorlar.

"DEM'LENMİŞ BİR CHP VAR!"

Birbirlerini rezil ediyorlar. Birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar. Birbirlerinin uçurumu olmuşlar. Bunlarda ilke, ülkü ve ülke hassasiyeti yok. Bunlarda ne var peki? Çıkar var. Başka? Acaba cebi nasıl doldururum? Bu var. Türkiye'nin aleyhine bir ittifak, siyasi ilişki ağı nasıl oluşur bunun arayışı var. DEM'lenmiş bir CHP var.

"KILIÇDAROĞLU'NU OFİSE HAPSETTİLER"

Hakikatten de dün Kemal Kılıçdaroğlu'nu pamuklara sarmaya kıyamıyorlardı. Bugün bir ofise hapis ettiler. Kılıçaroğlu'nun adını ananı CHP'nin kapısından atıyorlar. Vefa mı bu? 8 ay önce yaptığınız mı doğru? Şimdiki mi doğru? Bu iki parti aynı gövdenin parçalarıdır. Özgür Özel boşuna bir PKK'lının elini eteğini öpmedi. 8 ay önce ittifak olan partilerin şimdiki durumu acınası.